Η έκθεση της αστυνομίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Επιβαρυντική είναι η έκθεση της Αστυνομίας για τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής (22/9).

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κάνει λόγο ακόμα και για ακρωτηριασμό στο 70ό λεπτό, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στην είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά το δεύτερο γκολ του Άρη.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΛ. ΑΣ:

Κατά το χρονικό διάστημα από 16.10 εώς 18.10 άγνωστοι οπαδοί επιβαίνοντες σε αστικά λεωφορεία με κατεύθυνση το γήπεδο, προκάλεσαν φθορές σε δύο αστικά λεωφορεία.

Με το τέλος της προθέρμανσης των ομάδων, άτομο με διαπίστευση της γηπεδούχου ομάδας έρριψε από απόσταση μια φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού στην οροφή του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 70ό λεπτό του αγώνα άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, ένα (1) βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού.

Στο 87ο λεπτό (σ.σ. αφού γίνεται πρώτα εκτενής περιγραφής στο άναμμα πυρσών, καπνογόνων και βεγγαλικών), είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα α4 στον περιβάλλοντα χώρο μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου και σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των υπεύθυνων της γηπεδούχου ομάδας .

Μετά το τέλος του αγώνα γύρω στις 20.40 έξωθεν θύρας 4 άγνωστο άτομο-δράστης οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε και χτύπησε άλλο άτομο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή