«Αν έρθει η πρόκριση θα έχει μεγάλη σημασία για όλους τους Ελληνες τεχνικούς»

Print Friendly, PDF & Email

Η Εθνική δοκιμάζεται την Τρίτη (26/3, 21:45) στη Ζένιτσα από τη Βοσνία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης με τον Αγγελο Αναστασιάδη να εκφράζει την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Φιορίν Ντουρμισάι, τονίζοντας πως η απάντηση της UEFA για το αν θα είναι διαθέσιμος ο άσος του Πανιώνιου αναμένεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (25/3).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη:

Ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα: “Σε κάθε ματς έχουμε στόχο τη νίκη, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός”.

Πόσο σημαντικό να είναι Έλληνας ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά από χρόνια: “Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια ένας Έλληνας βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής. Αν επιτευχθεί ο στόχος πρόκρισης στην τελική φάση, θα έχει μεγάλη σημασία για όλους τους Έλληνες”.

Αν είναι η Βοσνία είναι άμεσος αντίπαλος για τη δεύτερη θέση: “Είναι μέσα στους διεκδικητές γιατί έχει πληθώρα καλών παικτών. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το ματς της Τρίτης”.

Αν μπορεί να παίξει Ντουρμισάι: “Έχουμε το περιθώριο μέχρι το βράδυ να μας απαντήσει θετικά η αρνητικά η UEFA. Εμείς έχουμε κάνει τα σχετικά. Περιμένουμε να δούμε εάν κι εφόσον πάρουμε το οκ, όλα θα δρομολογηθούν ώστε να είναι στην ομάδα”.

Αν είναι ο Πιάνιτς ο παίκτης που πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι Έλληνες:”Δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε τη Βοσνία σαν ομάδα κι όχι σαν όνομα. Εάν κάνουμε αυτό το λάθος, θα έχουμε χάσει”.

Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την ενδεκάδα: “Η πρόκριση θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Το λέω γιατί όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για όλες τις ομάδες. Με ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν τελειώνει κάτι. Να είμαστε καλά, έχω εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα άλλος τ’ αποφασίζει. Ό,τι πει ο Θεός γίνεται. Σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίον θ’ αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα. Για τον Σωκράτη, θ’ αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Αν μου δώσει το οκ, θα παίξει. Για την ενδεκάδα, καλά κάνετε και ρωτάτε, αλλά δεν το γνωρίζω”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή