Αναψε «κόκκινο» ο Βασιλειάδης για τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου

Print Friendly, PDF & Email

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της Κυριακής (14/4) με την ΑΕΛ αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, ενώ παρόμοια απόφαση εξέδωσε για την μετακίνηση φιλάθλων του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικότερα για τους αγώνες ΑΕΛ – ΠΑΟΚ και Άρης – Ατρόμητος ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14-04-2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Σε αντίθεση με την περίπτωση της Λάρισας, η αστυνομία της Αρκαδίας εισηγήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού την απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα διεξαχθεί στις 25/4 (Μ. Πέμπτη) στις 16.00, συνεπώς ο Δικέφαλος θα έχει κανονικά στην στήριξη του κόσμου του στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή