Αναψε «κόκκινο» το υπουργείο Αθλητισμού για τη μετακίνηση οπαδών του Αρη στα Γιάννινα

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80
Print Friendly, PDF & Email

Τόσο η εισήγηση της Αστυνομίας όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρνητικές σε ό,τι αφορά στη μετακίνηση οπαδών του Αρη στους Ζωσιμάδες για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. Αυτές έλαβε υπόψιν του ο υφυπουργός Αθλητισμού και με απόφασή του απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των «κίτρινων».

Η απόφαση του Υφυπουργού αναφέρει:
«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22-09-2018 και ώρα 20:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή