«Ανεύθυνη η Δημοτική Αρχή, οφείλει να παρέμβει ο Εισαγγελέας»

Print Friendly, PDF & Email

Σε νέα καταγγελία κατά της Δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησαν η «Δικέφαλος 1924» και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για τη στάση της στη φροντίδα του Μητροπολιτικού Άλσους και τη διαχείριση των απορριμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!

Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!

Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.

Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.

Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή