Ανοιξε η κουβέντα για τα εισιτήρια που θα λάβουν οι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν το προβάδισμα από τους πρώτους ημιτελικούς, αφού κέρδισαν 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία αντίστοιχα.

Επομένως η πιθανότητα να υπάρξει για τρίτη σερί σεζόν τελικός μεταξύ των δύο Δικεφάλων είναι σημαντική. Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και τη Μεγάλη Δευτέρα η αστυνομία είχε σύσκεψη με τη διοίκηση του σταδίου, όπου συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του μεγάλου αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου.

Αρχικά, υπήρχαν θεωρητικές σκέψεις να μην ανοίξει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ για λόγους ασφαλείας, διότι έχει παρατηρηθεί έντονη ταλάντωση. Αν συμβεί αυτό τότε τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ θα είναι σαφώς λιγότερα από τα 17.196 που έλαβαν πέρυσι.

Η αστυνομία από την πλευρά της φέρεται να πρότεινε να δοθούν από 15.000 εισιτήρια στις δύο ομάδες του τελικού, επομένως αν το ΟΑΚΑ αποδεχθεί αυτήν την πρόταση πάει να πει ότι θα ανοίξει κανονικά και το πάνω διάζωμα διότι δεν χωράει 30.000 κόσμος στο κάτω μαζί με τις νεκρές ζώνες και τις προσκλήσεις.

Ο συγκεκριμένος αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός με βάση τα δεδομένα που επικρατούν στον ελληνικό αθλητισμό, την ανάγκη για μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων και υπό τον φόβο να υπάρξουν ξανά φαινόμενα βίας, όπως πέρυσι και πρόπερσι στα παιχνίδια των δύο Δικεφάλων. Αλλωστε, την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν εξάντλησε τα 17.196 εισιτήρια που είχε λάβει.

Σε κάθε περίπτωση περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, όπου θα επισημοποιηθούν οι δύο φιναλίστ και οι ομάδες του τελικού θα ανοίξουν τα χαρτιά τους αναφορικά με τις απαιτήσεις τους για τα εισιτήρια του τελικού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή