Αρχική Super League 1 “Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Γιάχος, βγήκε με αφορμή τον Τζήλο για...

“Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Γιάχος, βγήκε με αφορμή τον Τζήλο για να αθωωθεί”

Για τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε μεταξύ άλλων ο εκ των αντιπροέδρων των “Αρκάδων”, Δημήτρης Μποροβήλος, τονίζοντας ότι σκοπιμότητα είχε δει πίσω από την απόφαση του Θανάση Γιάχου να μην δώσει πέναλτι υπέρ του Αστέρα στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2013, ενώ για την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με την επίμαχη φάση σημείωσε ότι βγήκε να αθωωθεί με αφορμή την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, αντί να ζητήσει μία συγγνώμη.

«Πράγματι φέτος είχαμε κάποιες στιγμές άσχημες με τη διαιτησία αλλά δεν στεκόμαστε εκεί σχεδόν ποτέ διαχρονικά. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα. Αυτά που μας στέρησε στην αρχή μας τα δίνει τώρα ίσως και με τη μορφή τύχης με κάποιες νίκες στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Αν δουλεύεις σωστά στο ποδόσφαιρο θα πάρεις ότι αξίζεις. Εκτός και αν υπάρχει σκοπιμότητα. Σκοπιμότητα υπήρχε στο σφύριγμα στον τελικό κυπέλλου του 2013. Εμείς ως ένα λάθος θα το βλέπαμε ακόμα και σήμερα αν δεν βλέπαμε ακόμα και τη πρόσφατη δήλωση του κ. Γιάχου.

Με αφορμή το ατυχές περιστατικό που βίωσε ο κ. Τζήλος, βγήκε στην επιφάνεια για να αθωωθεί κι εκείνος. Λέει δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι έγινε σ’ αυτή τη φάση. Ούτε μετά από 5 χρόνια δεν έχει δει τι έγινε; Δεν άνοιξε τηλεόραση, δεν του μίλησε ποτέ κάποιος συνάδελφός του; Δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τον Αστέρα παρά μόνο ήρθε αλαζόνας να σφυρίξει αγώνα του Αστέρα και δεν είχε την ντροπή να δηλώσει κώλυμα. Ακόμα περιμένω την συγνώμη του κ. Γιάχου. Στέρησε ένα τρόπαιο από την ομάδα μας, και είναι η χειρότερη στιγμή μου στο ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μποροβήλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Arcadia.

Exit mobile version