Αντικαταστάθηκε από ταμίας της ΕΠΣ Καρδίτσας ο δις υπόδικος Κ. Λαμπρόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Σε αντικατάσταση του Κ. Λαμπρόπουλου από τη θέση του ταμία της ΕΠΣ Καρδίτσας την οποία κατέχει από το 2011 προχώρησε η Ε.Ε. της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus από πηγές προσκείμενες στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ο στενός συνεργάτης του Παλάσκα, οικονομολόγος στο επάγγελμα, από τη θέση του ταμία τοποθετήθηκε στη θέση του μέλους της Ε.Ε. και νέος ταμίας της Ένωσης έγινε ο Π. Παπαδάκος.

Για την αντικατάσταση του Λαμπρόπουλου δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από την ΕΠΣ Καρδίτσας στην επίσημη ιστοσελίδα της οποίας ο Λαμπρόπουλος εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ταμίας (δείτε ΕΔΩ – τελευταία επίσκεψη 21/2/2018), ωστόσο μετά τη γνωστοποίηση της αντικατάστασης μέσω του SoccerPlus η ΕΠΣ Καρδίτσας θα διορθώσει την παράλειψη.

Η παρουσία του Λαμπρόπουλου στην ΕΠΣ Καρδίτσας απασχολεί ήδη τη Δικαιοσύνη. Μάλιστα εντός του Απριλίου θα καθίσει δύο φορές στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Στις 20 Απριλίου ως κατηγορούμενος μαζί με τον υπάλληλο ΔΕΗ, Εμ. Παλάσκα, και τον α’ αντιπρόεδρο, Αλ. Λέκκα, για «πλαστογραφία από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση»

Σύμφωνα με την Εισαγγελέα Καρδίτσας, Αρετή Τέγου, που συνέταξε το κατηγορητήριο και έστειλε τους Λαμπρόπουλο, Παλάσκα και Λέκκα στο ακροατήριο «οι διοικούντες την ΕΠΣ Καρδίτσας κατηγορούνται για νόθευση εγγράφων της Ένωσης, όπως ο οικονομικός απολογισμός, «με στόχο την παραπλάνηση με σκοπό να παραπλανήσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι πρόκειται για γνήσιο οικονομικό προϋπολογισμό για τη χρήση του έτους 2013, ώστε στη συνέχεια αυτή να τους χορηγήσει τακτική επιχορήγηση».

Επίσης κατηγορούνται για αλλοίωση ποσών σε οικονομικό απολογισμό, «εν αγνοία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσα, τον οποίο αργότερα χωρίς τη συναίνεση και εν αγνοία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΚ, απόφαση την οποία στη συνέχεια επικόλλησαν και καταχώρισαν στο με αριθμό 3/12-2-2013 πρακτικό συνεδριάσεων του εν λόγω ΔΣ, με σκοπό να παραπλανήσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΚ αλλά και κάθε τρίτο ότι τα αλλοιωμένα ποσά αντιστοιχούσαν στα πραγματικά έξοδα για τη χρήση 2012, και στη συνέχεια έκαναν χρήση της ανωτέρω απόφασης, θέτοντάς την προς έγκριση στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα την 5-3-2013».

Η καταγγελία έγινε από τρία πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, τους κ.κ. Πάπαρη, Κρανή και Γιαννακόπουλο.

Στις 24 Απριλίου ο Κ. Λαμπρόπουλος, δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ψευδορκίας στην λεγόμενη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» του ποδοσφαίρου και της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του δημοσιογράφου Θ. Μπλούνα, ο οποίος το υπέβαλλε μήνυση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή