Αντωνίου: «Τελεσίγραφα στον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν μπορεί να στέλνει κανείς»

Print Friendly, PDF & Email

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις Παπασταθόπουλου, αλλά και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Στέργιος Αντωνίου σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Μetropolis” ανέφερε τα εξής:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα: «Είμαστε πικραμένοι από τα αποτελέσματα. Είναι λίγο νωρίς για να συζητάμε οτιδήποτε, ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται εν θερμώ, θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην πάρουμε λάθος αποφάσεις και χειροτερέψουν τα πράγματα. Τελεσίγραφα στον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν μπορεί να στέλνει κανείς. Θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και κυρίως με κλειστές πόρτες. Είναι πολύ άσχημο σοβαροί άνθρωποι να αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο καταστάσεις. Συνιστώ σύνεση, ηρεμία και οι αποφάσεις που θα προκύψουν να προέλθον μέσα από συζήτηση. Αυτά που έγραψε ο κ.Βακάλης είναι μια προσωπική άποψη. Οι ομάδες ατόμων που αποφασίζουν, συναποφασίζουν. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας την άποψή του χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση μεταξύ μας. Τα όργανα είναι αυτά που αποφασίζουν και πρέπει να σεβόμαστε αυτές τις αποφάσεις. Μην ξεχνάτε πως το 2004 κρεμάσαμε πρώτα τον Ρεχάγκελ και στη συνέχεια τον σηκώσαμε στα χέρια γιατί μας έφερε το Euro».

Για τις δηλώσεις Παπασταθόπουλου: «Ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις αλλά δεν έχει προαποφασιστεί κάτι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να βελτιωθεί η ομάδα. Μετά το 2014 η Εθνική ομάδα δεν έχει κάνει κάποια επιτυχία, άρα δεν φταίει μόνο ο κ.Αναστασιάδης, ήταν νωρίτερα ο κ.Σκίμπε και ο κ.Ρανιέρι. Υπήρξαν χειρότερες στιγμές για την Εθνική ομάδα όπως με την ταπείνωση από τα Νησιά Φερόε. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βοηθήσουν την Εθνική, γιατί τους βασικούς τους παίκτες τους έχουν ξένους, τότε δύσκολα θα βγάλουμε παίκτες για την Εθνική. Δεν μπορεί η Εθνική σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα να κερδίζει, να μην αναδεικνύονται αυτά και όλοι οι παίκτες να μην επανδρώνουν τις μεγάλες ομάδες».

Για το αν ήταν καλή επιλογή ο Αναστασιάδης: «Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Εχουμε χρονικό περιθώριο για να δούμε την κατάσταση και να ψάξουμε για μια καλύτερη λύση. Ημουν από αυτούς που το προηγούμενο καλοκαίρι πίεζα για να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του κ.Σκίμπε και ο κύριος Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να βγάλει ένα ολόκληρο πρόγραμμα. Υπάρχει ένας σκεπτικισμός για το τι βήματα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή