Ανυπόστατα δημοσιεύματα στοχεύουν στη δημιουργία εσωτερικών προβλημάτων

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή δημοσιεύματα περί απαξιωτικών αναφορών του προέδρου της ΕΠΟ για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ν. Βακάλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποτιθέμενες απαξιωτικές κρίσεις του Προέδρου της ΕΠΟ για τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και την αποτελεσματικότητα τους , προς την Επιτροπή Παρακολούθησης, έχω να δηλώσω ότι θεωρώ το δημοσίευμα ανυπόστατο με μοναδικό στόχο την δημιουργία εσωτερικών προβλημάτων στην λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Δεν θα μπορούσαν ΠΟΤΕ να έχουν υπόσταση τα γραφόμενα, διότι πολύ απλά όλοι μας έως τώρα, έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και του έχουμε δώσει εν λευκώ , την ΠΛΗΡΗ πρωτοβουλία κινήσεων και την δυνατότητα λήψης προσωπικών αποφάσεων σε όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αυτό που πρέπει από δω και πέρα να γίνει, είναι ν’ αναλάβει ο καθένας μας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, να σηκώσουμε τα μανίκια και ενωμένοι να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε καταστάσεις για τις περισσότερες εκ των οποίων δεν ευθυνόμαστε εμείς.

Νίκος Βακάλης
Αναπλ. Πρόεδρος Ε.Π.Ο”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή