“Αν αποφασίσουν έναν όμιλο για την Κρήτη πρέπει να γίνουν 10 όμιλοι στην Γ’ εθνική”

Print Friendly, PDF & Email

Αύξηση του παραβόλου κατά 500 ευρώ για να υπάρξει χρηματοδότηση των νησιώτικων ομάδων προτείνει η Ένωση.

Η ΕΠΣ Αχαΐας (ΕΠΣΑ) δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την δημιουργία 10 ομίλων στην Γ εθνική από την φετινή περίοδο.

Και η πρόταση που κατέθεσε στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ καθημερινά βρίσκει όλο και περισσότερους συμμάχους αφού τις τελευταίες ημέρες πρόεδροι Ενώσεων την στηρίζουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου επικοινώνησε τόσο με τον Άγγελο Δανιήλ όσο και με τον Κώστα Ντάσιο για να ενημερωθεί για όλο το πλάνο της πρότασης για τους 10 ομίλους.

Η ΕΠΣ Αχαΐας πρότεινε στην γενική συνέλευση δημιουργία 10 ομίλων με αύξηση του παραβόλου κατά 500 ευρώ ώστε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν προκαταβολικά ως χρηματοδότηση στις ομάδες των νησιών για τις μετακινήσεις τους.

Η διοίκηση της ΕΠΣΑ θεωρεί ότι με την συμμετοχή 165 ομάδων στην Γ εθνική και την αύξηση του παραβόλου η ΕΠΟ θα γλιτώσει τα έξοδα και οι ομάδες δεν θα έχουν μεγάλες μετακινήσεις. Η πρόταση είναι να υποβιβαστούν δυο ομάδες από κάθε όμιλο του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε και να ανέβουν και ι δευτεραθλητές των Ενώσεων.

Και όπως λένε στην ΕΠΣΑ στέλνοντας το μήνυμα προς την ΕΠΟ «Αν αποφασίσουν έναν όμιλο για τις ομάδες της Κρήτης πρέπει να γίνουν 10 όμιλοι στην Γ εθνική. Δεν μπορεί να γίνονται διακρίσεις. Ας το σκεφτούν καλά. Εμείς θα υποστηρίξουμε την πρόταση μας μέχρι το τέλος».

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες αφού στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα υπάρξει πάλι συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που θα πάρει την τελική της απόφαση για την Γ εθνική».

Όμως ακόμα και αν δεν περάσει η αναδιάρθρωση για την φετινή περίοδο η ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι σκληρή στον καταρτισμό των ομίλων αφού όπως τόνισε κορυφαίο στέλεχος «Αν υπάρξει και πάλι αδικία και οι ομάδες της Αχαΐας βρεθούν σε όμιλο με ομάδες από τα Δωδεκάνησα δεν πρόκειται να κατέβουν να παίξουν. Αν οι ίδιοι δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε εμείς την στάση μας».

Πηγή: sportfmpatras.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή