”Αν αποφασιστεί διακοπή να πάμε σε καθαρές λύσεις, ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος”

Print Friendly, PDF & Email

Ο  πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, σε συνέντευξή του στο ”Metropolis 95.5” τοποθετήθηκε για τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης της Super League και τόνισε πως η διοργανώτρια ως η μόνη αρμόδια θα πρέπει να αποφασίσει το πλαίσο της επόμενης ημέρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις χθεσινές αποφάσεις της Super League: «Τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς αλλά τα γεγονότα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα γεγονότα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας, λένε πως τον Απρίλιο θα είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας. Η κυβέρνηση συνεχώς αυστηροποιεί τα μέτρα. Όταν οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ενδεχομένως η ύφεση να ξεκινήσει μέσα στον Μάιο, δεν μπορεί να μιλάμε για ποδοσφαιρική δράση νωρίτερα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση οριστικής διακοπής: «Όταν και αν αποφασιστεί η διακοπή πρέπει να πάμε σε καθαρές λύσεις. Ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος. Από την πλευρά της η Super League ως η μόνη αρμόδια θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα γίνει κάποια αναδιοργάνωση και γενικότερα το πλαίσιο ενόψει της επόμενης μέρας. Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να μελετήσει αυτά τα θέματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή