“Αν πάει στην UEFA η διαμαρτυρία του ΟΣΦΠ για τον Περέιρα, θα πάθουν έκσταση”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπροέδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου τοποθετήθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, λέγοντας πως έχει “λάθος κατεύθυνση”.

Μεταξύ άλλων μιλώντας στη «Live Sport» είπε:

«Λάθος κατεύθυνση έχει η επιστολή του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν ορίζεται από την ΕΠΟ, όπως στο παρελθόν. Υπάρχει τριμελής επιτροπή με κορυφαίους ξένους διαιτητές υπό τον κ. Περέιρα, τοποθετημένη από την UEFA.Όλοι γνωρίζουν ότι η ΚΕΔ δεν ελέγχεται πλέον από την ΕΠΟ. Δεν ξέρω γιατί βάλλεται η ΕΠΟ για τις πράξεις του κ. Περέιρα, που είναι τοποθετημένος από την UEFA.

ΚΑπευθυνόμενος στον κ. Μαρινάκη, θα του έλεγα ότι η επιστολή θα έπρεπε να αποσταλεί εξ αρχής στην UEFA και στη FIFA που έχουν ορίσει την ηγεσία της ΚΕΔ. Επίσης θα του έλεγα ότι ο κ. Αυγενάκης, στον οποίο στάλθηκε η επιστολή, μπορεί να παρέμβει για θέματα νομιμότητας και ασφάλειας στο ποδόσφαιρο καί οχι για αγωνιστικά θέματα που άπτονται στο αυτοδιοίκητο. Εκτός και αν είμαστε σε λογικές εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου, όπου το κράτος κυβερνά το ποδόσφαιρο.

Αν πάει στην UEFA επιστολή διαμαρτυρίας για τον Περέιρα, θα πάθουν έκσταση στην UEFA. Πάνε να ακυρώσουν το VAR, αλλά ακόμα και την επιλογή που έκανε η Super League για τα πλέι οφ. λέγοντας ότι ευνοούνται ομάδες για να συμμετέχουν στα πλέι οφ και να βοηθήσουν εκεί άλλες ομάδες. Είναι δυνατόν να υπονοεί, δηλαδή, κάποιος ότι ο ΟΦΗ είναι δορυφόρος κάποιου άλλου;»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή