“Αν συμφωνήσουν Αρης Παλαιοχωρίου και Ηρακλής αλλάζει το όνομα του χρόνου”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτης με τον Γ. Καραγκούνη
Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, και μίλησε για την συμμετοχή του Αρη Παλαιοχωρίου στη Γ Εθνική, την πιθανή συμφωνία με τον Ηρακλή και το τι θα γίνει με την ονομασία της ομάδας.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αν έθεσε συμμετοχή στη Γ Εθνική ο Ηρακλής: «Σαν σωματείο ο Ηρακλής όχι. Ηρθε την Παρασκευή ένα αίτημα από τον Αρη Παλαιοχωρίου για να συμμετάσχει στη Γ Εθνική, ήταν ένα εκπρόθεσμο αίτημα αλλά υπάρχει η ελαστικότητα στον ΚΑΠ για να συμβεί αυτό.

Ξέρουμε πως ο Ηρακλής μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Αρη Παλαιοχωρίου για να παίξει στη Γ Εθνική, εμείς εξετάζουμε το μητρώο σωματείου, ΑΦΜ αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή το κάθε σωματείο. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και μιλάει για ΠΑΕ που μετά το 2016-2017 έχει χρέη και μεταφέρονται όταν γίνει ξανά ΠΑΕ. Ο Αρης Παλαιοχωρίου δεν νομίζω να έχει χρέη. Αν συμφωνήσουν τα δύο σωματεία τότε θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ αλλά όνομα της ομάδας δεν θα αλλάξει. Αν αλλάξει κάτι θα μπορεί να γίνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο έγινε και με την Βέροια όταν πήρε το ΑΦΜ της Ελπίς Σκουτάρεως.

Η άνοδος ανάμεσα στις 8 πρωταθλήτριες θα γίνει με μίνι πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα μπουν στην κλήρωση, άρα μπορεί να συναντηθεί μια ομάδα από τον Βορρά με μία από το Νότο».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή