Μπέος: “Αν ευνοούνται οι ισχυροί τότε λάθος επένδυση τα 10 εκατ. για το VAR”

Print Friendly, PDF & Email

O Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του VAR στο ελληνικό Πρωτάθλημα, φιλοξενούμενος στο Metropolis 95.5

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα του VAR και την επίμαχη φάση στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Αυτό που πληροφορήθηκα είναι ότι δεν φταίει ο διαιτητής. Από τη στιγμή που δεν πήγε σε αυτόν το στιγμιότυπο της φάσης, πώς να την αξιολογήσει για να αλλάξει απόφαση; Την ευθύνη την έχει ο διαιτητής του VAR που δεν του έστειλε τη σωστή. Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη από λάθος ή σκοπιμότητα. Λάθη μέχρι το τέλος θα γίνουν, σημασία έχει να μην είναι συνέχεια υπέρ των ισχυρών. Αν το λάθος είναι συνέχεια υπέρ των ισχυρών αυτό σημαίνει σκοπιμότητα και, επίσης, θα σημαίνει πως ήταν λάθος της Πολιτείας να επενδύσει δέκα εκατομμύρια ευρώ στο VAR».

Για την ανακοίνωση της ΚΕΔ περί τεχνικού λάθους: «Μπορεί να είναι και αυτός ο λόγος, ας τους δώσουμε λίγο πίστωση χρόνου. Μπορεί να ήταν ανθρώπινο λάθος, θα το δούμε στην πορεία. Ο κόσμος είναι καχύποπτος και καλά κάνει με τόσα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας για να φύγει αυτή η καχυποψία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή