ΑΟ Ρωμανός: “Θέλουμε διαιτητές που θα ξεχωρίζουν τη μπάλα από καλοκαιρινά φρούτα”

Print Friendly, PDF & Email

Σκληρή ανακοίνωση για την παρουσία του διαιτητή Κυριακόπουλου στον αγώνα με την ΑΕ Κατσάμπα για την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου εξέδωσε ο ΑΟ Ρωμανός, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη μπάλα από “κάποια καλοκαιρινά ισομεγέθη φρούτα”.

Αναλυτικά:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Α.Ο.ΡΩΜΑΝΟΣ
ΠΡΟΣ: ΕΠΣΗ, Σ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κατ`αρχάς δεν ζητάμε δικαιολογία για την ήττα μας σήμερα από την ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ την οποία συγχαίρουμε για τη νίκη της.

Μήπως όμως η επιτροπή ορισμών διαιτητών των αγώνων τής Α1 ΕΠΣΗ πρέπει να ορίζει στους αγώνες διαιτητές πού να γνωρίζουν τούς κανονισμούς ποδοσφαίρου και όχι ο κάθε χθεσινός τελειόφοιτος μιας σχολής διαιτησίας να κάνει το αγροτικό του στην Α1 και στην πλάτη ανθρώπων πού πασχίζουν για το τοπικό ποδόσφαιρο διαθέτοντας χρόνο,χρήμα και μεράκι;

Ο άρχων τού σημερινού αγώνα όχι μόνο από κανονισμούς ήταν αδιάβαστος αλλά ούτε την μπάλα μπορεί να ξεχωρίζει από κάποια καλοκαιρινά ισομεγέθη φρούτα μαύρα ή πράσινα.

Είναι τυχαίο πού σε κάθε σφύριγμα ο επόπτης κ. Νικολακάκης τον διόρθωνε, την μαρτυρία τού οποίου επικαλούμεθα;

Μήπως ο κ. Κυριακόπουλος θα πρέπει να αλλάξει χόμπι διότι με ανάλογες διαιτησίες το μόνο πού θα προσφέρει είναι η μη προσέλευση τού κόσμου στα γήπεδα τού Ηράκλειου, την απογοήτευση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα και πολύ φοβόμαστε την βία και την παραβατικότητα.

Καλές γιορτές σε όλους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή