Απάντηση Ηλυσιακού σε Αιγάλεω για τη διαιτησία

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ηλυσιακός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζει άδικες τις διαμαρτυρίες του Αιγάλεω για τη διαιτησία στο ματς της Κυριακής (11/02), ενώ υπογραμμίζει ότι αν υπήρξε αδικία, ήταν εις βάρος της ομάδας των Ιλισίων.

Αναλυτικά:

«Αν και θα θέλαμε να ασχοληθούμε μόνο με τη φιλοξενία στο χθεσινό ματς που έδωσε η ομάδα μας με το Αιγάλεω, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αναφορά στη φάση που η αντίπαλη ομάδα υποστηρίζει ότι αδικήθηκε.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αιγάλεω, εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ, που προηγήθηκε του γκολ.

Μάλιστα, ο διαιτητής σφυρίζει και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω παίρνει την κεφαλιά. Ο κ. Περράκης, είχε καθαρή οπτική επαφή, διότι ήταν πάρα πολύ κοντά.

Αν κάποιος πρέπει να λέει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία, βλέποντας το βίντεο του χθεσινού αγώνα, αυτός δεν είναι άλλος, παρά μονάχα ο Ηλυσιακός.

Απόδειξη αποτελεί η φάση του 42′, όπου δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι.

Πάντως, εάν εξαιρέσει κανείς τη φάση αυτή, η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αιγάλεω και κυρίως τους κυρίους Άρη Παλτόγλου και Δημήτρη Τσιαμπούρη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε παράλληλα, καλή επιτυχία στην επίτευξη του στόχου τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή