Παρωδία με υπογραφή της απερχόμενης διοίκησης η ανακύρηξη των υποψηφίων!

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζονται οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στην ΕΠΣ Καρδίτσας εν όψει των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο (2/2).

Το βράδυ της Τρίτης (29/1) συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας για την ανακήρυξη των υποψηφίων και εκεί συνέβησαν τα εξής ευτράπελα:

  1. Ο υποψήφιος πρόεδρος, Χρήστος Σκάρλος, η υποψηφιότητα του οποίου με ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας, το περασμένο Σάββατο, η οποία έφερε την υπογραφή του απερχόμενου προέδρου, Μανώλη Παλάσκα, είχε αποκλειστεί ως μη σύννομη με το καταστατικό της Ενωσης, έγινε τελικά δεκτή αλλά… με επιφύλαξη!!!
  2. Το ίδιο ισχύει και για τη υποψηφιότητα του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή και παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, Βάιου Καραγιάννη την οποία ενώ ο Παλάσκας έσπευσε να ανακοινώσει ότι δεν θα γίνει δεκτή, τελικά την αποδέχθηκε!!!
  3. Απορρίφθηκαν τέσσερις ακόμη υποψηφιότητες, οι τρεις εκ των οποίων επειδή δεν κατατέθηκαν από τους ίδιους τους υποψηφίους αλλά από τους δικηγόρους τους (!!!) και η τέταρτη επειδή ήταν από σωματείο που δεν αγωνίστηκε στην τελευταία αγωνιστική περίοδο και όπως έκρινε η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας το σωματείο έχει μεν δικαίωμα ψήφου αλλά δεν έχει δικαίωμα να υποδεικνύει υποψήφιο…

Πηγές προσκείμενες στην παράταξη «Συμμαχία Για Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας) μιλούσαν για “απίστευτα πράγματα” και για “φαρσοκωμωδία” και πρόσθεταν ότι εκτός από τις ποινικές ενέργειες που θα γίνουν σε βάρος του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας θα αναζητηθούν και τρόποι προκειμένου οι αποφάσεις που έλαβε η Ε.Ε. της Ενωσης να προσβληθούν στα αρμόδια ποδοσφαιρικά δικαστήρια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή