Απίστευτο: Αναβλήθηκε το Εθνικός – Κηφισιά γιατί το γήπεδο του Ταύρου ήταν κλειστό!

Print Friendly, PDF & Email

Τα ευτράπελα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2019 συνεχίζονται. Πρωταγωνίστριες άθελά τους ήταν οι ομάδες του Εθνικού και της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός χρησιμοποιεί ως έδρα του το “Ελ Πάσο” στην Καλλιθέα, όμως λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε ως έδρα για τον αγώνα με την Κηφισιά το γήπεδο του Ταύρου. Οι άνθρωποι του Εθνικού διαβεβαίωσαν πως έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο οι δύο ομάδες πηγαίνοντας στο γήπεδο του Ταύρου βρήκαν τις πόρτες κλειστές!

Προφανώς το ματς αναβλήθηκε με τον Εθνικό μάλιστα να εκδίδει ανακοίνωση κατηγορώντας η διοίκηση του γηπέδου που δεν το άνοιξε για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Πλέον ο λόγος περνάει στην ΕΠΟ που αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

“Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο του Ταύρου χωρίς να δουν παιχνίδι, καθώς και από την ομάδα της Κηφισιάς για τον ίδιο λόγο. Η ομάδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό αφού έκανε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσκόμισε στις αρμόδιες αρχές και τους διαιτητές όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (παραχωρητήριο, άδειες κλπ) για την τέλεση του αγώνα, όμως οι αρμόδιοι του γηπέδου δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις που είχαν με βάση και το παραχωρητήριο.

Η ομάδα μας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και τον καταλογισμό των ευθυνών όπου υπάρχουν”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή