Απίστευτο ξέσπασμα Ριμπερί κατά πάντων με ύβρεις για μανάδες και γιαγιάδες!

Print Friendly, PDF & Email

Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματά του, έπειτα από βίντεο που δημοσίευσε στα social media στο οποίο ετοιμάζεται να φάει μία χρυσή μπριζόλα αξίας 1.200 ευρώ, έδωσε ο Φρανκ Ριμπερί με ένα υβριστικό ξέσπασμα.

«Για το 2019 ας ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους «haters» κι εκείνους που γεννήθηκαν εξαιτίας ενός σπασμένου προφυλακτικού: Γ…..νται οι μανάδες σας, οι γιαγιάδες και το γενεαλογικό σας δένδρο! Δεν σας χρωστάω τίποτα. Την επιτυχία μου τη χρωστάω στον θεό, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με πιστεύουν», έγραψε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, ενώ αργότερα έκανε κι άλλη μία ανάρτηση:

«Αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ’ εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι’ αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή