Απαγορευτικό μετακίνησης για τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφασή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τους εκτός έδρας αγώνες με ΑΕΛ και Παναιτωλικό αντίστοιχα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Oπως αναφέρουν και στις δύο περιπτώσεις τα σχετικά έγγραφα, η απόφαση λήφθηκε για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ και των αστυνομικών διευθύνσεων Λάρισας και Ακαρνανίας αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δύο αποφάσεις:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7-1-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 06-01-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Παναιτωλικού, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή