Απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων του ΟΣΦΠ για το ματς με τον Πλατανιά

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφαση του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» η οργανωμένη, αλλά και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, στα Χανιά, στο πλαίσιο της φάσης των «16».

Η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη κοινοποιήθηκε σε ΕΠΟ, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ., Ολυμπιακό και Πλατανιά, οπότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φίλων του Ολυμπιακού.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρει:

« ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ- Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20-12-2017 και ώρα 17:15, στο γήπεδο Περιβολίων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή