Απαγόρευση… δια νόμου παρουσίας φιλάθλων στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (17/02) στο Ηράκλειο Κρήτη έπειτα από την για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης απόφασης του Γ. Βασιλειάδη να απαγορεύσει τη διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς και την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνησής τους. Ετσι, η ΕΟΚ θα δώσει τα εισιτήρια σε μαθητές.

Η απόφαση του υφυπουργού προβλέπει την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης, για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017–2018, μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Κ.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 17:15 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου».

Επίσης, ο Γ. Βασιλειάδης αποφάσισε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα 19-02-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «AEL FC ARENA».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή