Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο σε Κούγια, Μπάτσι

Print Friendly, PDF & Email

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο μηνών στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, και στον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, για τα όσα έγιναν στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Επίσης επιβλήθηκε και στους δύο πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ με πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι δύο ΠΑΕ.

To Soccerplus σας είχε ενημερώσει από τις 4 Οκτωβρίου με τι ποινές κινδυνεύουν Κούγιας και Μπάτσι βάσει κατηγορητηρίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».

Πατήστε ΕΔΩ για το σκεπτικό της απόφασης στην περίπτωση του Αλέξη Κούγια και ΕΔΩ για το σκεπτικό της απόφασης στην περίπτωση του Κριστιάνο Μπάτσι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή