Απαλλάχθηκαν για τις ανακοινώσεις μετά το ντέρμπι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Πρόστιμο στον Κούγια

Print Friendly, PDF & Email

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από τη δίωξη που τους είχε ασκήσει ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης για τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις τους μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά στον Αλέξη Κούγια ο οποίος αντιμετώπιζε διπλή δίωξη, απαλλάχθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το φιλικό με τη Λαμία το καλοκαίρι, αλλά τιμωρήθηκε με 18.000 ευρώ πρόστιμο για τη δήλωση που είχε κάνει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό λέγοντας «δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μελισσανίδης θα βοηθάει τον Ολυμπιακό για να μας ρίξει όπως είχε υποσχεθεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ από την δίωξη που του ασκήθηκε για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε στις 11-8-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη.

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε την 1-9-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€).

Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που αφορά στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑEK, που διεξήχθη στις 29.9.2019 και περί ώρα 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αθήνα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή