Απαλλαγή για Μαρινάκη και τον σωματοφύλακά του για την μπουνιά στον Κωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο άνδρας της ασφάλειας του, Κωνσταντίνος Μπουρνάζος απαλλάχθηκαν για όσα είχαν συμβεί πριν 4,5 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όταν ο δεύτερος είχε χειροδικήσει κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε εμφανιστεί στους εκπροσώπους του Τύπου ματωμένος.

Ο Μαρινάκης βαρύνονταν με τις κατηγορίες της εξύβρισης κατά συρροή και κατ’ επανάληψη, της απειλής, της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του τύπου και της συκοφαντικής δυσφήμησης και ο σωματοφύλακάς του δικάστηκε στο μονομελές πλημμελειοδικείο για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι μηνυτές Γιάννης Αλαφούζος και Βασίλης Κωνσταντίνου απέσυραν της μηνύσεις και ως εκ τούτου ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δεν χωρούσε ανάκληση. Η υπόθεση έπρεπε να εκδικαστεί υποχρεωτικά.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κατάθεσή του τόνισε: «Δεν ήταν μία επικίνδυνη στιγμή. Ήταν κάτι απλό. Υπήρξε μία ένταση στην συνεδρίαση, όμως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα έληξε εκεί. Δεν υπήρχε κάποιος δόλος, ώστε να τραυματιστώ, όλα έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής. Εκείνη την στιγμή γινόταν χαμός με όλους τους εκπροσώπους της Super League. Ήταν θέμα παρεξήγησης. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ξέρουμε ότι στο χώρο μας συμβαίνουν αυτά».

Μετά λοιπόν την κατάθεση του Κωνσταντίνου ο άνθρωπος της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη απαλλάχθηκε από την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω έλλειψης δόλου.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή