Οι οπαδοί της Ιντερ απειλούν τη σύζυγο και τις κόρες του Ναϊνγκολάν

Inter Milan's Belgian midfielder Radja Nainggolan warms up prior to the Italian Serie A football match Inter Milan vs Parma on September 15, 2018 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP) (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)
Print Friendly, PDF & Email

Οπαδοί της Ιντερ στέλνουν απειλές στη σύζυγο και τις κόρες του Ράτζα Ναϊνγκολάν επειδή δημοσιεύτηκε ένα ηχητικό με τον Βέλγο να λέει ότι δεν περνάει καλά στην ομάδα του Μιλάνου και θέλει πλέον να γυρίσει στη Ρόμα.

«Μάνα μου, εδώ βιώνω μία σφαγή… Θέλω να γυρίσω. Όλοι με έχουν για τελειωμένο. Εγώ όμως έχω αποδείξει πολλές φορές την αξία μου στο γήπεδο και τους έκανα να το ράψουν. Εάν όμως σε λίγο καιρό από τώρα οι ιντερίστι έρθουν να μου γλείψουν τον κ@λο, σου ορκίζομαι, εγώ θα σπάσω τον κ@λο σε όλους αυτούς» φέρεται να λέει ο Ναϊνγκολάν.

Αυτά τα λόγια φαίνεται πως εξόργισαν τους οπαδούς της Ιντερ, οι οποίοι επιτέθηκαν με απειλητικά μηνύματα τόσο στη σύζυγο του Βέλγου άσου, Κλαούντια, όσο και στις κόρες του..

«Αφήστε με να σας πω ένα πράγμα, μετά τις προσβολές και τις απειλές που έρχονται στο προφίλ μου. Είμαι η Κλαούντια και διαβάσατε όλα όσα μου στέλνετε. Όσο για τις απειλές στις κόρες μου και σε εμένα, είναι πραγματικά αηδιαστικό» αποκάλυψε η Κλαούντια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή