«Αποδοκίμασαν αυτοί που πήγαν να χτυπήσουν τον Μονεμβασιώτη και χτύπησαν τον Κασναφέρη»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες οπαδών του Απόλλωνα μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας όσους αποδοκίμασαν «ορφανά της προηγούμενης διοίκησης».

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν μια αναμέτρηση στην οποία οι συνήθεις ύποπτοι της Ριζούπολης έδρασαν και πάλι. Χλεύασαν, αποδοκίμασαν, ειρωνεύτηκαν, απείλησαν. Τα έβαλαν ακόμα και με τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά κυρίως με τους διοικούντες και τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Έδρασε και πάλι η γνωστή οργάνωση που λυμαίνεται την Ριζούπολη από το 2007. Αυτοί που προσδιορίζουν τον εαυτό τους δήθεν ως «φιλάθλους».

Εμείς τους αποκαλούμε τα «ορφανά» της προηγούμενης διοίκησης και είναι αυτοί, οι οποίοι πολεμούν συστηματικά την ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι οι ίδιοι «κύριοι» που προσπάθησαν την περασμένη Παρασκευή να χτυπήσουν το μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας κ. Λευτέρη Βελέντζα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Έκτορα Μονεμβασιώτη , σε συγκέντρωση φιλάθλων Απολλωνιστών.

Είναι οι ίδιοι κύριοι, που πέρσι τέτοια εποχή, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, χτύπησαν γυναίκα υπάλληλο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Είναι οι ίδιοι κύριοι που προκάλεσαν και χτύπησαν τον πρώην team manager της ομάδας, κ. Γιώργο Κασναφέρη.

Είναι οι ίδιοι κύριοι που έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης.

Είναι οι ίδιοι κύριοι που παραβίασαν τις εισόδους του γηπέδου της Ριζούπολης, μπήκαν παράνομα σε αυτό μέσα στη νύχτα και άναψαν φωτιές – για να γιορτάσουν όπως δήλωσαν- προκαλώντας φθορές.

Είναι οι ίδιοι κύριοι που στη διάρκεια αγώνα άναψαν καπνογόνα για να τιμωρήσουν την ΠΑΕ και το πέτυχαν. Μάλιστα, είχαν το θράσος να μας το δηλώσουν με υπερηφάνεια.

Η ζημιά που έχουν κάνει αυτοί οι κύριοι τόσο στην εικόνα της ομάδας όσο και σε εμπορικό επίπεδο είναι τεράστια, με απροσδιόριστες συνέπειες για την ΠΑΕ.

Είναι μόνο 15 «παράξενοι» τύποι οι οποίοι προσπαθούν να παρασύρουν και άλλο κόσμο μαζί τους εκμεταλλευόμενοι την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Τους ενημερώνουμε ότι η ανοχή μας έλαβε τέλος και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε μέτρα προστασίας της ομάδας και των συμφερόντων της».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή