Απολογήθηκε ο Ατρόμητος: “Είχαμε ζητήσει ξένο διαιτητή και μας έβαλαν τον Σιδηρόπουλο”

Print Friendly, PDF & Email

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκε ο Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά των οπαδών του, στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Περιστερίου κλήθηκε για υβριστικό σύνθημα στον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Σιδηρόπουλο, το οποίο δεν αρνήθηκε ο δικηγόρος της. Ο Αργύρης Λίβας πάντως, το χαρακτήρισε «μεμονωμένο» περιστατικό και «μικρής έντασης».

«Ήταν τέτοια η ένταση και ο αριθμός των οπαδών που φώναξαν το σύνθημα που δεν ζητήθηκε να γίνουν καν συστάσεις. Υπήρχε δικαιολογημένη αγανάκτηση για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου.

Ζητάμε την χρήση της αρχής της αναλογικότητας (σ.σ. πιο μικρή ποινή από την προβλεπόμενη). Είχαμε δώσει την προσοχή μας παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχαμε ζητήσει ξένο διαιτητή και μας έβαλαν τον διεθνή Σιδηρόπουλο.

Στο α’ ημίχρονο ζητήσαμε ένα ξεκάθαρο πέναλτι που δεν μας δόθηκε και δεν έγινε τίποτα από τους οπαδούς. Στο β’ καταλόγισε εις βάρος μας ένα πέναλτι που ήταν εκτός περιοχής».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Γιώργος Πέτρου, υπεύθυνος ασφαλείας του Ατρόμητου, ο οποίος υποστήριξε ότι: «Είχαμε πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι άλλες δύο κακές διαιτησίες με Ξάνθη και Λαμία όπου είχαμε αδικηθεί κατάφωρα και το είχαμε περιφρουρήσει όσο περισσότερο γίνονταν. Το σύνθημα ακούστηκε από μία μικρή μερίδα, ήταν μεμονωμένο και οι αξιωματούχοι του αγώνα δεν είχαν κανένα παράπονο».

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή