Αρχική ΕΠΟ Δικαστικά Όργανα Απολογία εξπρές από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο Κύπελλο

Απολογία εξπρές από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο Κύπελλο

Απολογήθηκαν την Παρασκευή (18/5) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου.

Η απολογία των δύο ΠΑΕ δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά αφού το νομικό επιτελείο και των δύο αποδέχθηκε τα όσα αναφέρει το κατηγορητήριο των παρατηρητών της ΕΠΟ για άναμμα πυρσών και καπνογόνων, ρίψεις φωτοβολίδων και κροτίδων και είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον Μηνά Λυσάνδρου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους Λάμπρο Μπίρδα και Αχιλλέα Μαυρομμάτη. Και οι δύο πλευρές ζήτησαν την επιείκεια της πειθαρχικής επιτροπής τονίζοντας πως η οργανωτική ευθύνη του τελικού βαραίνει την ΕΠΟ, η οποία επιλέγει την εταιρία φύλαξης και τους ανθρώπους ασφαλείας.

Με βάση το κατηγορητήριο που κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν μόνο με βαρύ πρόστιμο, ωστόσο υπενθυμίζεται πως έχει κάνει καταγγελία και η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιδιώκοντας αφαίρεση βαθμών από τους δύο Δικεφάλου. Προς το παρόν πάντως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει ασκήσει συμπληρωματική δίωξη.

Exit mobile version