Απομακρύνεται από την εξαγορά της Nova η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

Print Friendly, PDF & Email

Ως γνωστόν η εταιρία «Alter Ego», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη διαπραγματεύεται εδώ και καιρό την εξαγορά της Forthnet στην οποία ανήκει και η Nova. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η συμφωνία απομακρύνεται.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα οι πιθανότητες εξαγοράς της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ελαχιστοποιούνται όσο περνάει ο καιρός.

Τραπεζικοί κύκλοι αναφέρουν πως η Alter Ego παρουσιάζει τάσεις αναχωρητισμού, καθώς διαπιστώθηκε πως η δαπάνη για την ομαλή λειτουργία της Forthnet είναι αρκετά μεγάλη. Πέραν των 41 εκατομμυρίων ευρώ που θα πάρουν οι πιστώτριες τράπεζες απαιτούνται περίπου 50-60 ακόμα προκειμένου να εξυγιανθεί η εταιρία, ποσό που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προτίθεται να δώσει.

Γι’ αυτό το λόγο προσπάθησε να βρει «συμπαίκτες» ούτως ώστε να μοιραστεί τόσο το κόστος, όσο και το ρίσκο ν’ αποτύχει το όλο εγχείρημα. Η προσπάθεια αυτή δεν ευοδώθηκε και προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται καθώς η πλευρά της Alter Ego δεν έχει αποσύρει επισήμως την πρόταση εξαγοράς.

Πάντως, παρά το μεγάλο κούρεμα των τραπεζών η Alter Ego διαπραγματεύεται ακόμα καλύτερους όρους, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί από τις τράπεζες. Αυτή η κίνηση εκτιμάται ως το πρώτο βήμα οριστικής απόσυρσης της εταιρίας συμφερόντων Μαρινάκη.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή