“Απομακρύνθηκαν από την πρώτη μέρα διαιτητές για τους οποίους ακούγονταν πολλά”

Print Friendly, PDF & Email

Καθολική ήταν η παρουσία των σωματείων της ΕΠΣΝ Λάρισας στην Καταστική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

Περισσότερα από το 80% των σωματείων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, παρευρέθησαν και υπερψήφισαν ομόφωνα όλες τις τροποποιήσεις που πρότεινε η διοίκηση Μπουχλαριώτη για το καταστατικό.

Οι αλλαγές αφορούσαν κατά κύριο λόγο τα άρθρα που ρυθμιζουν τη διαδικασία εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Θέλουμε να θωρακίσουμε την ομαλή λειτουργία Ένωσης» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μπουχλαριώτη, σφωνα με δημοσίευμύμα της Ελευθερίας της Λάρισας, που αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους το Δ.Σ. προχώρησε στην τροποποίηση του καταστατικού και πρόσθεσε: «Παράλληλα θέλουμε να εναρμονίσουμε ορισμένα άρθρα του καταστατικού μας με το καταστατικό της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθερίας της Λάρισας”Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ μίλησε για τη χρήση του βίντεο στην Α’ κατηγορία που βοήθησε σημαντικά και υπογράμμισε σχετικά με το κομμάτι της διαιτησίας ότι δεν υπάρχουν εσκεμμένα λάθη, αλλά ανθρώπινα λάθη.

Ειδικά για τους διαιτητές τόνισε ότι απομακρύνθηκαν από την πρώτη μέρα διαιτητές για τους οποίους ακούγονταν πολλά, μίλησε για τις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της ΕΔ, αλλά και τους 72 νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από τις δύο τελευταίες σχολές και οι οποίοι σύντομα θα μπουν στα τοπικά πρωταθλήματα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή