Απορρίφθηκε η μήνυση του Παλάσκα επειδή δεν κατέθεσε παράβολο… 50 ευρώ!

Print Friendly, PDF & Email

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας η μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Εμ. Παλάσκας κατά του Δημοσιογράφου, Θεοδόση Κατσάρα, ενώ στρεφόταν και κατά του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καρδίτσας, Ηλία Χατζή.

Ο Παλάσκας με την μήνυση που κατέθεσε κατηγορούσε τους Κατσάρα και Χατζή για «συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση» για δημοσιεύματα που αφορούσαν το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Κατσάρας κατά τη διάρκεια της ανάδειξης του συγκεκριμένου θέματος έπεσε θύμα δολιοφθοράς και στοχευμένων επιθέσεων.

Η μήνυση του Παλάσκα απορρίφθηκε ως απαράδεκτη.
Ξέρετε γιατί; Λόγω μη κατάθεσης του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου που αντιστοιχεί σε 50 ευρώ!

Θα μπορούσε, εκ των υστέρων, κάποιος να ισχυριστεί ότι παραπέμπει σε “εκφοβιστική πρακτική” από μέρους του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας ο οποίος απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη, πιθανόν για να «τρομοκρατήσει» ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο προκειμένου να σταματήσει την έρευνα γύρω από το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, το οποίο απασχολεί τη Δικαιοσύνη.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Παλάσκας κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κυριάκου Θωμαϊδη για τη φωτογραφία που τον εμφάνιζε στους πανηγυρισμούς της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς μετά την κατάκτησή του κυπέλλου στον τελικό με την Ξάνθη στον οποίον ο Παλάσκας εκτελούσε χρέη παρατηρητή αγώνα διορισμένος από την ΕΠΟ επί προεδρίας Γκιρτζίκη. Η μήνυση, που συζητήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά,

απορρίφθηκε και ο Θωμαϊδης αθωώθηκε.

Επίσης ο Παλάσκας κατέθεσε, αγωγή κατά του SoccerPlus και του Θάνου Μπλούνα ζητώντας 100.000 ευρώ. Μόνο που όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει τις προτάσεις του… έχασε το δρόμο για τα δικαστήρια Πειραιά και η αγωγή του απορρίφθηκε.

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή