Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη» μήνυση του Παλάσκα κατά φιλάθλου

Print Friendly, PDF & Email

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε η μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, κατά του Αγγελου Μπουντούρη, ο οποίος μέσω τοποθέτησής του με την ιδιότητα του φιλάθλου είχε εκφράσει την άποψή του για όσα γίνονται στην εν λόγω Ένωση.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας την απέρριψε επειδή ο κ. Παλάσκας δεν κατέθεσε το παράβολο υπέρ του Δημοσίου που αντιστοιχεί σε 50 ευρώ!

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί πριν από λίγους μήνες, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας είχε καταθέσει μήνυση κατά του δημοσιογράφου, Θεοδόση Κατσάρα και του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καρδίτσας και πρώην διαιτητή και παρατηρητή Σούπερ Λίγκας, Ηλία Χατζή.

Προφανώς, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Μπουντούρη που φιλοξενήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ και οδήγησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκα, στην υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση:

«Είμαι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρακολουθώ τις δράσεις των κατά τόπους ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων.

Με έκπληξη δια μέσου των Μ.Μ.Ε είδα την πρόσληψη των δύο ενωσιακών προπονητών. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω δει στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, την προκήρυξη πρόσληψης για τους ενδιαφερομένους, όπως πολύ σωστά και με διαφάνεια πράττουν όλες οι ενώσεις της χώρας που σέβονται τον εαυτό τους (βλέπετε διάφορες προκηρύξεις ενώσεων).

Προς θεού δεν έχω κάτι με τους δύο προσληφθέντες προπονητές, οι οποίοι είναι πολύ αξιόλογοι και γνώστες του αντικειμένου. Στην προκειμένη όμως περίπτωση και οι δύο είναι γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Καρδίτσας ότι τυγχάνουν να είναι ιδιοκτήτες Ακαδημιών. Πως να μην αντιμετωπίζεται αυτό το γεγονός με καχυποψία;

Η διαιτησία έχει αλωθεί και διαλυθεί, τα σωματεία έχουν παραδοθεί, οι παράγοντες είναι τρομοκρατημένοι και τώρα αναρωτιέμαι! Ο σύνδεσμος προπονητών υπάρχει; Κύριε πρόεδρε των προπονητών και εσείς μέλη του Συμβουλίου του ουδεμία αντίδραση;

Με τέτοια διαφάνεια και αξιοκρατία θα πορεύεται το τοπικό ποδόσφαιρο; Ας αφυπνιστούν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και ας υπάρξει επιτέλους μια αντίδραση.

Άγγελος Μπουντούρης

Φίλαθλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή