Αθώες 11 «ύποπτες» αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών και δύο του ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

11 αναμετρήσεις που είχαν κριθεί ύποπτες ως χειραγώγηση, ήρθαν προς εξέταση από την ΕΕΕ στη συνεδρίαση της Πέμπτης (2/11). Η Επιτροπή αποφάνθηκε ότι η εξέτασή τους ήταν είτε άνευ αντικειμένου, είτε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να αποδειχθεί χειραγώγηση.

Σε ό,τι αφορά στις δύο εταιρίες που ασχολούνται με τη συντήρηση και την κατασκευή χλοοτάπητα ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό και απέσυραν το αίτημά τους περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η εξ αναβολής εκδίκαση της αίτησης είχε προγραμματιστεί για απόψε στην ΕΕΑ, ωστόσο οι εταιρείες «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE AE» παραιτήθηκαν του αιτήματος αφού ήρθαν σε συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό για την αποπληρωμή της οφειλής ύψους 156.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, η οποία δεν έχει λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

  1. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. (εξ αναβολής)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

  1. Αίτηση τoυ αθλητή Σάββα-Αλέξανδρου Μανούσου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΑΒΑΛΑ. (εξ αναβολής)

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

  1. Αίτηση του τρίτου Ιωάννη Ντέμου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

  1. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

  1. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

(α)  Άδειες 69Α      (εξ αναβολής)

ΠΑΕ ΟΦΗ

Βοζικάκης Γεώργιος                            3.88%

Κάββαλος Ιωάννης                             2.33%

Καραντινός Κ.- Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε.      2.02%

Συριγωνάκης Νικόλαος                        2.33%

Τσαμπουράκης Νικόλαος                     3.11%

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Ζώης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή