Αποχώρησε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας ο Καψάλης

Print Friendly, PDF & Email

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου της περιοχής, Παναγιώτης Καψάλης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Ύστερα από 9 συναπτά έτη στην ΕΔ/ ΕΠΣ Αιτ/νίας αποχορώ από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Έχοντας περάσει από όλες τις θέσεις τις Επιτροπής, ως απλό μέλος, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης και ως Αρχιδιαιτητής της Επιτροπής, διαπίστωνα καθημερινά τον χρόνο που απαιτείται να αφιερώνεις ευρισκόμενος σε θέση ευθύνης, για να αναβαθμίζεις συνεχώς αυτό που αγαπάς έχοντας γνώση το τι υπηρετείς από διαφορετική θέση κάθε φορά.

Έχοντας πάντα σαν γνώμονα, στο κάθε τι που ασχολούμαι και είμαι υπεύθυνος, ότι πρέπει να προσπαθώ να το καλυτερεύω και όχι απλά να το διεκπεραιώνω, έτσι και στην Επιτροπή Διαιτησίας όλα αυτά τα 9 χρόνια προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Όπως τα πάντα έχουν μια αρχή, έχουν όμως και ένα τέλος.
Λόγοι που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω, την παρούσα χρονική στιγμή, τον απαιτούμενο χρόνο που θέλω και πρέπει να δίνεις σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι της διαιτησίας με ωθούν να αποχωρήσω από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Εύχομαι στην νέα επιτροπή διαιτησίας καλή επιτυχία.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω:

• Τον πρόεδρο Κο Παπαχρήστο Παναγιώτη και τα Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτ/νιας αυτά τα 9 συναπτά χρόνια που μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν στην επιλογή τους να βρίσκομαι στην σύνθεση της Ε.Δ.

• Τους δυο εξαίρετους υπαλλήλους της ΕΠΣ Κο Κωνσταντίνο Καλύβα και Κα Νίκη Μπαρμπετάκη για την άψογη συνεργασία μας.

• Τους συνεργάτες μου στις Ε.Δ. όλα αυτά τα χρόνια, αρχής γενομένης από τον αείμνηστο Δάσκαλο Νικόλαο Λύτρα τον πρώτο Πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣ με την νέα μορφή που ξεκίνησε το 2009

• Το έτερο μέλος της αρχικής ΕΔ/ΕΠΣ που είχε συσταθεί το 2009, Σπυρίδων Τομαρά.

• Τον επόμενο πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣ Κωνσταντίνο Τσάσση

• Το μέλος της ΕΠΣ Αιτ/νίας και πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣ Χρήστο Παπαχαραλάμπους

• Το μέλος της ΕΠΣ Αιτ/νίας και πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣ Βασίλειο Νικολέτα

• Τον Βασίλειο Νικάκη για την πολύτιμη βοήθεια όπου τον χρειάστηκα

• Το έτερο μέλος της ΕΔ/ΕΠΣ τα τρία τελευταία χρόνια Γεώργιο Κωνσταντίνου.

Άφησα τελευταίους να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους διαιτητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Αιτ/νίας που τόσα χρόνια συνεργαστήκαμε, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, φέροντας σε πέρας πολύ δύσκολα πρωταθλήματα με απόλυτη επιτυχία (όπως κατά γενική ομολογία ειπώθηκε).

Αποχωρώ από την ΕΔ/ΕΠΣ δίχως να έχω κανένα παράπονο από κανέναν συνάδελφο. Παρόλα τις ελάχιστες αντιπαραθέσεις που υπήρξαν μεταξύ μας, οι οποίες ορισμένες φορές ήταν αναπόφευκτές, πιστεύω ότι μπορώ να σας κοιτάζω όλους και όλες στα μάτια, διότι σας έλεγα πάντα ότι ίσχυε και παρόλο που μπορεί κάποιοι να δυσαρεστήθηκαν από τις αποφάσεις και τις ενέργειές μου σας διαβεβαιώνω ότι προσπάθησα για το καλύτερο από την πλευρά μου.

Εύχομαι σε όλους τους διαιτητές να είστε υγιής και δυνατοί, έχοντας υπομονή και προπάντων ηθική και εντιμότητα για να συνεχίσετε το διαιτητικό σας ταξίδι, μέχρι όπου φτάσει…….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Δ.Π. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή