Αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής προτείνει ο Θεοδωράκης

Print Friendly, PDF & Email

Την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής εισηγήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες από την κλειστή συνεδρίαση της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του κόμματος.

Στην ομιλία του, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα στελέχη του Ποταμιού την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής εξηγώντας ότι ο αρχικός του στόχος, που ήταν να διευρυνθούν οι δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου θεωρεί ότι η ενδεδειγμένη λύση αυτήν τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξήγγειλε συνέδριο του κόμματος από τον Σεπτέμβριο για να αποφασιστεί η περαιτέρω αυτόνομη πορεία του, ενώ διέψευσε σενάρια ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ακολουθούν οι ομιλίες βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών, ενώ το απόγευμα θα γίνει ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων. Μετά τη λήξη των διαδικασιών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τον κ. Θεοδωράκη. Στελέχη, όμως του Ποταμιού, όπως η Αθηνά Δρέττα, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και ο Παναγιώτης Βλάχος έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή