Απόλυτη στήριξη και “πλήρη εμπιστοσύνη” από τη FIFA σε ΚΕΔ και Περέιρα

Print Friendly, PDF & Email

Την απόλυτη στήριξη και την πλήρη εμπιστοσύνη στα τρία μέλη της ΚΕΔ (Περέιρα, Μαρίν και Λιντμπεργκ) εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ΕΕ της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος της FIFA, Λόυκα Νικόλα.

Αρχικά για το θέμα της ΚΕΔ ο εκπρόσωπος της FIFA μίλησε για την αυτονομία και ανεξαρτησία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και πρόσθεσε ότι “Δεν αλλάζει τίποτα ως τον Ιούλιο του 2020. Ο κ. Περέιρα, ο κ. Μαρίν και ο κ. Λιντμπεργκ απολαμβάνουν θεσμικά και προσωπικά απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει».

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του εκρποσώπου της Super League 1 και αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτη σχετικά με το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Περέιρα, τον οποίο ο Ολυμπιακός πρόσφατα κατήγγειλε μαζί την ΕΠΟ στις FIFA και UEFA.

H απάντηση του εκπροσώπου της FIFA ήταν η εξής: «Εμπιστευόμαστε πλήρως και στηρίζουμε τα τρία μέλη της ΚΕΔ, Περέιρα, Μαρίν και Λιντμπεργκ στο δύσκολο έργο που έχουν στην Ελλάδα».

Μάλιστα χθες στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι κ.κ. Χέμπερτ Χούμπελ, Λούκα Νικόλα, Μάριος Γεωργίου, καθώς και ο κ. Πετρ Φούσεκ, συναντήθηκαν με τα μέλη της ΚΕΔ και τον κ. Βίτορ Μανουελ Ντε Μέλο Περέιρα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή