Απόλυτο φαβορί για πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, τι λένε οι στοιχηματικές για ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της Super League, η οποία κάνει σέντρα το Σάββατο (25/08), με αρκετές στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας να έχουν διαμορφώσει μία εικόνα για το τι θα γίνει τόσο στη μάχη του τίτλου όσο και σε αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ξεκινώντας από τον ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ δίνεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε απόδοση 1.65, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί σε απόδοση 2.95, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται σε απόδοση 3.25 (σ.σ. λόγω του κωλύματος που υπάρχει, το ποσοστό της «Ενωσης» συμπεριλαμβάνεται στην ένδειξη ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ).

Το σκηνικό αυτό δεν αλλάζει κατά πολύ στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, καθώς όλες θεωρούν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο σε αποδόσεις 1.70-1.90, με τις διαφοροποιήσεις να παρατηρούνται στη δεύτερη θέση, καθώς κάποιες δίνουν ως δεύτερη επιλογή του Πειραιώτες και κάποιες τους «κιτρινόμαυρους» σε αποδόσεις μεταξύ 3,40 και 4,00.

Οσον αφορά τον υποβιβασμό, όσες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν το συγκεκριμένο ποντάρισμα λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει με τον ορισμό των ομάδων που θα πέσουν, τα ονόματα των Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακού και ΑΕΛ κάνουν σταθερά την εμφάνισή τους, με λίγες να βάζουν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό.

Γενικότερα, οι «πράσινοι» δίνονται για ένα πλασάρισμα στις θέσεις 5-8, καθώς μαζί με τους Αστέρα Τρίπολης, Αρη και Πανιώνιο ακολουθούν τον Ατρόμητο, ο οποίος παρουσιάζεται σταθερά ως το φαβορί για την τέταρτη θέση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή