Αυγενάκης: “Σιχαίνομαι τα παρασκήνια. Και έχει πολλά το ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Το «παρών» στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League έδωσε το μεσημέρι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ομάδων ότι η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό τους, επισήμανε όμως παράλληλα ότι είναι στο δικό τους χέρι η αύξηση των αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, που θα οδηγήσει και σε οικονομικά οφέλη.

« Σιχαίνομαι τα παρασκήνια. Και έχει πολλά το ποδόσφαιρο. Να δώσουμε όλοι φως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να έχει μια καθαρή οσμή για την κοινωνία και τους φιλάθλους.

Πολύς κόσμος θέλει να έρθει κοντά, αλλά αποτρέπεται από διάφορες καταστάσεις. Πρέπει να νιώσει κάθε οικογένεια ότι έχει θέση στα γήπεδα σε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο υπόθεση δική μας, αλλά όλων. Και των ΜΜΕ και όσων έχουν δημόσιο λόγο. Να επενδύσουμε στην καθαρότητα και στην υγεία, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στον πάτο και δεν ξέρω αν έχει πιο κάτω.

Πρέπει να αντλήσουμε χρήματα από την αγορά και να δημιουργήσουμε καθαρές σχέσεις με χορηγίες ή όποιο άλλο τρόπο θέλετε. Έχουμε πάρει ήδη πρωτοβουλίες για τη βία και την ασφάλεια για να φτιάξουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Σε ανάρτησή του στο Twitter γράφει τα εξής: «Στην κλήρωση της Football League είπα στους παράγοντες ότι από αυτούς εξαρτάται η αύξηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός τους κι όλα τα παρεπόμενα οφέλη της (αγωνιστικά, οικονομικά, εξέδρες γεμάτες φιλάθλους, συμβολή στην αναστροφή του κλίματος). Ειμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή