Αραούχο: “Αισθάνομαι πρωταθλητής, να πάρουμε τον κλεμμένο τελικό”

Print Friendly, PDF & Email

Πρωταθλητής αισθάνεται ο Σέρχιο Αραούχο, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά, που έφερε την “Ένωση” έναν βαθμό μακριά από κατάκτηση του τίτλου και… μαθηματικά.

Παράλληλα, ο Αργεντινός έδωσε το σύνθημα και για το Κύπελλο, όπου “είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και τον κλεμμένο τελικό που χάσαμε πέρυσι”.

«Το σημαντικό ήταν να μπει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, από τα πόδια του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, ήρθαμε εδώ να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τα καταφέραμε.

Μετά από 24 χρόνια είμαστε σχεδόν πρωταθλητές, εγώ αισθάνομαι ήδη πρωταθλητής, αλλά τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούμε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Λάρισα. Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και τον κλεμμένο τελικό που χάσαμε πέρυσι.

Μετά από έξι μήνες εδώ, την προηγούμενη σεζόν, επί τρεις μήνες δίναμε μάχη για να μείνω στην ΑΕΚ και για να βρίσκομαι ξανά φέτος εδώ. Έχω όμως δύο χρόνια συμβόλαιο με την Λας Πάλμας ακόμα, είναι δύσκολα τα πράγματα, ακόμα πιο δύσκολα φέτος. Εγώ θέλω να μείνω εδώ, αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα», ήταν τα λόγια του επιθετικού της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή