Επικοινωνία Βασιλειάδη – Τσίπρα για την τέλεση του τελικού

Print Friendly, PDF & Email

Το θέμα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι σε γνώση και του ίδιου του Πρωθυπουργού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus ο υφυπουργός, Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ενημέρωσε σχετικά με το πρόβλημα νομιμότητας που υπάρχει λόγω έλλειψης ηλεκτρονικού και αριθμημένου εισιτηρίου.

Ο Βασιλειάδης αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό πριν παρθεί η οριστική απόφαση για την τέλεση του τελικού όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο και ώρα 20:30.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δύο ΠΑΕ, η ΕΠΟ, ο Δήμος Βόλου, η ΕΠΣ Θεσσαλίας, η ΔΕΑΒ, η Αστυνομία και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς.

Μετά το θρίλερ των τελευταίων ωρών και την αμφίβολη τέλεση του τελικού, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το παιχνίδι θα γίνει τελικά κανονικά, με την προϋπόθεση βέβαια ότι μέχρι αύριο θα αριθμηθούν οι θέσεις του Σταδίου και τα εισιτήρια των φιλάθλων.

Εθελοντές θα κολλήσουν ειδικό αυτοκόλλητο-στικ τόσο στα καθίσματα, όσο και πάνω στα εισιτήρια ώστε να αναγράφεται η θέση του κάθε κατόχου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή