Αρκούδης: “Η Μαρούπα μας είπε στην ΕΕΑ ότι η Ξάνθη είναι του Σαββίδη”

Print Friendly, PDF & Email

To μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, με παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι η συνάδελφος του, Ειρήνη Μαρούπα, ανέφερε πως η Ξάνθη είναι δική του. Στον ίδιο σταθμό, η κα. Μαρούπα άφησε υπονοούμενα για τον κ. Αρκούδη λέγοντας πως “όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας”


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην παρέμβαση του:

«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του.

Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή