Δεκτό το αίτημα Μαρινάκη για άρση του όρου παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα

Print Friendly, PDF & Email

Να αρθεί ο περιοριστικός όρος που με απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθράς του επιβάλλει να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, το πρώτο πενθήμερο του μήνα λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στη επονομαζόμενη υπόθεση της “συμμορίας” ζήτησε ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος ζήτησε από την έδρα στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος. Σε περίπτωση δε που δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό τον Μάρτιο, να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο 15νθήμερο.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημακόπουλος που ζήτησε αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του, για τον μήνα Μάρτιο, επειδή επικαλείται υποχρεώσεις στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Επίσης πρόσθεσε: Ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη υπόθεση, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά. Αόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και να εκφράσω την αγανάκτηση μου».

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή