Ασκηση πειθαρχικής δίωξης στον Σισέ, κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αφού μελέτησε το βίντεο της Νova με τις αντιδράσεις του Σισέ μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, άσκησε δίωξη στον στόπερ των «ερυθρόλευκων» για ανάρμοστη διαγωγή.

Σημειώνεται πως η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει την Παρασκευή (15/2) και αν η υπόθεση δεν πάρει αναβολή και τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Υπενθυμίζεται πως για το ίδιο άρθρο έχουν τιμωρηθεί στο φετινό πρωτάθλημα Πασχαλάκης, Φορτούνης και Μάνταλος με μία αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Η κλήση σε απολογία:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 15-2-2019 και ώρα 11:00, τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Παπ Αμπού Σισέ, σε συνέχεια πειθαρχικής δίωξης του υπευθύνου ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.

“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8016/13-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15-2-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή