Αστυνομικοί τους τη χάλασαν ενώ στο “τραπέζι” παίζονταν 13.500 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ηράκλειο, 13 άτομα και συγκεκριμένα 9 ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 62 ετών, 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 53, 37 και 45 ετών και 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη αλλοδαπή ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει σε επτά ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς (θαμώνες του καταστήματος) τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο 25χρονος ημεδαπός και ο 45χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόροι) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι ζεύγη (κύβοι-ζάρια), το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και μία ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος με δύο χειριστήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή