Αστυνομικός πιάνεται σε κλειστό κύκλωμα να χτυπά την έφηβη κόρη του

Print Friendly, PDF & Email

Ένας αμερικανός αστυνομικός τραβά τα μαλλιά της κόρης του, τη χαστουκίζει και στο τέλος βγάζει και τη ζώνη του, κι όλα αυτά γιατί η κοπέλα «ήταν ασεβής στον δάσκαλό της».

Ο αστυνομικός κλήθηκε στο σχολείο της μικρής στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Miami Herald», και όλα έλαβαν χώρα στο γραφείο του λυκειάρχη, παρουσία μάλιστα δύο ακόμα γυναικών, αν και καμιά τους δεν παρενέβη. Αντιθέτως, κάνουν τη δουλειά τους λες και τίποτα δεν συμβαίνει.

Το σχολείο, στην ανακοίνωσή του, έκανε λόγο πως η μία γυναίκα ήταν έγκυος και ανησύχησε για την ασφάλειά της, μιας και το όργανο οπλοφορούσε. Μετά την κυκλοφορία του ανατριχιαστικού υλικού, ο εδώ και 24 χρόνια αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παραδόθηκε μόνος του λίγο αργότερα και κατηγορείται τώρα για κακοποίηση ανηλίκου.

«Το σχολείο ακολούθησε τη διαδικασία ανταποκρινόμενο στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γραφείο», λέει στην ανακοίνωσή του, «ο πατέρας, που είναι αστυνομικός και εμφανίζεται συχνά στο σχολείο με τη στολή του, παραδόθηκε στις Αρχές. Σύμφωνα με το δίκτυο CBS Local, ο αστυνομικός αναμένεται να τα βρει εξωδικαστικά με τον νόμο και χωρίς καταδίκη, θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή