ΑΣ Ρόδος προς ΕΠΟ: ”Να μην συμπίπτουν τα παιχνίδια Ρόδου και Διαγόρα”

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητάει να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μην συμπίπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια της με αυτά του Διαγόρα, απέστειλε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος.

Οι «πράσινοι» ζητούν έστω, τα παιχνίδια τους να γίνονται τα Σάββατα αν δεν είναι εφικτό να παίζει η μια ομάδα στο νησί και η άλλη εκτός έδρας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Κύριοι, λόγω της κοινής χρήσης του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, ως έδρας των δυο ομάδων της πόλεως Ρόδου, παρακαλούμε δεχθείτε την πρόταση μας για την ομαλή διεξαγωγή των συναντήσεων της δικής μας ομάδας, αγωνιζόμενης στη Γ’ Εθνική και του Διαγόρα στη Football League:

Λόγω της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League o Διαγόρας την 29η Σεπτεμβρίου θα αγωνισθεί εκτός έδρας. Για να είναι η Ρόδος γηπεδούχος την ίδια ημερομηνία παρακαλούμε να παίξει την 22α Σεπτεμβρίου, πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ΕΚΤΟΣ έδρας.

Ακόμη θα παρακαλούσαμε να δεχθείτε πρόταση να ορίζονται Σάββατα αγώνες της ομάδας μας στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου, όταν ταυτίζονται οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τον Διαγόρα στο γήπεδο μας».

Πηγή: rodiaki

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή