Αρχική Πολιτική Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης: “Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες”

Αυγενάκης: “Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες”

Με αφορμή την απόφασή του να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό εξήγησε πως αυτό θα ισχύει πλέον σε όλους τους αγώνες, στην προσπάθεια που θα γίνει σταδιακά να βρίσκονται σε όλα τα ματς φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε: “Στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες”.

Λίγο νωρίτερα ο Υφυπουργός είχε ανακοινώσει ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση, αλλά επιτρέπει τη μεμονωμένη οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Από τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν πρωτοφανής τη συγκεκριμένη απόφαση και προσθέτουν πως αν δεν πρόκειται για αβλεψία ή τυπογραφικό λάθος δεν υπάρχει στα χρονικά των τελευταίων ετών ντέρμπι, όπου το Υπουργείο να μην αναφέρεται ρητά σε απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης.

Exit mobile version