Αυγενάκης: “Πάνω στο τραπέζι η διακοπή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων”

Print Friendly, PDF & Email

O υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο να διακοπούν οριστικά τα επαγγελματικά πρωταθλήματα καθώς και στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Ερωτηθείς για τα πρωταθλήματα και τις εκλογές των ομοσπονδιών, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι «το θέμα των πρωταθλημάτων αν θα πρέπει να διακοπεί ή όχι είναι πάνω στο τραπέζι ήδη με επικοινωνίες που έχω με τη League 1-2, τη League του μπάσκετ και του βόλεϊ έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια τέτοια συζήτηση».

«Ήδη το μπάσκετ έχει πάρει μια ομόφωνη απόφαση υπέρ του να σταματήσει το πρωτάθλημα, και εκεί ζητάνε τη δικιά μου νομοθετική πρωτοβουλία. Κάτι αντίστοιχο ζητά η League του βόλεϊ», ανέφερε.

Την ίδια στιγμή ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «είμαστε σε μια διαρκή συζήτηση να κάνουμε ότι χρειαστεί, πάντα όμως σε συνεργασία και με τους συνδέσμους των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών, ποδοσφαιριστών, παικτών του βόλεϊ».

Παράλληλα τόνισε πως «έχουμε και το θέμα διεξαγωγής των εκλογών των ομοσπονδιών, είναι ζήτημα που επίσης απασχολεί διοικήσεις ή ενδιαφερόμενους … δεν έχουμε μπει, εμείς τουλάχιστον, ακόμα σε αυτή τη συζήτηση γιατί για εμάς προέχει πως θα σώσουμε ότι μπορούμε από την αθλητική οικογένεια αφενός και αφετέρου πως θα βάλουμε πλάτη όπως μπορούσε σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνάει η χώρα μας».

«Θα έρθει η ώρα του όμως είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί, φαντάζομαι μέσα στο Μάιο αν όλα πάνε καλά», κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή